ua en ru

Пожежа на заводі в Білій Церкві: 4 постраждалих, поліція відкрила справу

Пожежа на заводі в Білій Церкві: 4 постраждалих, поліція відкрила справу Фото: пожежа на заводі "Росава" (facebook.com/sergiy_istomin)

В одному з складських приміщень сталося загоряння цистерни з невідомою речовиною

У Білій Церкві (Київська область) за фактом пожежі на складі підприємства з виробництва шин і автомобільних шин "Росава" відкрито кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зазначено, що в одному із складських приміщень сталося загоряння цистерни з невідомою речовиною. Встановлено, що складське приміщення орендовано для роздрібної та оптової торгівлі лакофарбовою продукцією.

"В результаті пожежі постраждали чотири людини, одна з них - рятувальник. Зараз на місці події проводять обстеження працівники поліції, фахівці-експерти, з'ясовуються причини пожежі, умови зберігання легкозаймистих речовин... Поки з нез'ясованих причин з цистерни, яка була наповнена невідомою речовиною, зірвало кришку, яка пролетіла майже 200 м і на території сусіднього підприємства травмувала працівницю. Після чого сталося загоряння ємності. В результаті пожежі дві працівниці отримали термічні опіки різного ступеня тяжкості. Одна з них з важкими опіками перебуває в реанімаційному відділенні лікарні", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.270 Кримінального кодексу України ("Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров'ю людей або майнову шкоду у великому розмірі").

За фактом #пожежі на складі у Білій Церкві #поліція проводити розслідування ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, 3 травня у Білій Церкві сталася пожежа на території підприємства "Росава".