ua en ru

Пожежу на звалищі у Миколаєві ліквідували

Пожежу на звалищі у Миколаєві ліквідували Фото: пожежу у Миколаєві ліквідували

Причина пожежі встановлюється

Пожежа, який спалахнув на звалищі в Миколаєві ліквідували. Про це зазначається в повідомленні ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

Як зазначається, 00:10 пожежу локалізовано, а о 01:30 ліквідовано на площі 2 000 кв. метрів. До його ліквідації залучались - оперативна зміна ГУ ДСНС України в Миколаївській області, 3 одиниці техніки та 15 чоловік з числа особового складу Служби порятунку та 2 водовозки.

"На сьогодні відкритого горіння немає. Для забезпечення моніторингу ситуації на місці знаходиться черговий караул державної пожежно-рятувальної частини по охороні Інгульського району міста", - наголошується в повідомленні.


Повідомляється, для того, щоб припинити тління і задимлення, необхідно засипати сміття шаром ґрунту, тому органами місцевої влади вирішено питання залучення інженерної техніки - бульдозерів - для засипання території.

Пожежу на звалищі у Миколаєві ліквідували

Фото: пожежа в Миколаєві ліквідували

Причина пожежі встановлюється. Ситуація знаходиться під контролем місцевих органів влади та ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

Пожежу на звалищі у Миколаєві ліквідували

Фото: на звалищі відкритого горіння не помічено

Як зазначається, раніше на місце події було направлено чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини по охороні Інгульського району міста. По прибуттю встановлено, що відбувається полум'яне горіння приблизно в 8 місцях колишнього кар'єру, де проводиться несанкціоноване викидання сміття населенням.

Нагадаємо, увечері 21 червня у Миколаєві на сміттєзвалищі спалахнула пожежа.