ua en ru

Пожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинків

Пожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинків Фото: пожежа (УНІАН)

Інформації про жертв і постраждалих під час пожежі поки що немає

В Одесі в санаторії "Червоні зорі" на вулиці Бернардацці ввечері в середу, 1 листопада, виникла сильна пожежа. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

За інформацією видання, горить двоповерховий занедбаний корпус, вогонь поширився на другий поверх і дах будівлі, яка згодом обвалилася.

Лише за 5 метрів від пожежі розташовані приватні житлові будинки, їх мешканців через небезпеку займання евакуювали, рятувальники намагаються, щоб вогонь не перекинувся на сусідні будівлі.

Зі слів пожежників, площа пожежі становить 500 метрів квадратних. У гасінні задіяно чотири пожежних обслуги, 6 одиниць техніки. Інформації про жертв і постраждалих поки немає.

Водночас видання повідомляє, що на території санаторію не працюють пожежні гідранти і рукави тягнуть до найближчих, розташованих за 100 метрів від пожежі.

Пожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинківПожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинківПожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинківПожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинківПожежа у санаторії в Одесі: евакуйовано мешканців навколишніх будинків

Фото: пожежа в санаторії в Одесі

Зі слів місцевих жителів, це не перша пожежа, що виникла на території, раніше там горів склад.

Нагадаємо, у рамках розслідування пожежі в таборі "Вікторія" в Одесі, у якій загинуло троє дітей, прокуратура повідомила про підозру у службовій недбалості посадовій особі Київського районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій.