ua en ru

Пожежа на "Хартроні": трьох постраждалих жінок виписали з лікарні

Трьох жінок, які постраждали під час пожежі 8 січня 2013 р. на заводі "Хартрон", сьогодні виписали з лікарні.

Трьох жінок, які постраждали під час пожежі 8 січня 2013 р. на заводі "Хартрон", сьогодні, 13 січня, виписали з лікарні. Про це повідомила головний лікар Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова Олена Ковальова, передає прес-служба Харківської міської ради.

За її словами, пацієнтки опікового відділення почувають себе задовільно, тому їх сьогодні виписали додому. Ще двох постраждалих на пожежі, які знаходяться в опіковому відділенні, планують виписати протягом поточного тижня.

При цьому повідомляється, що ще один чоловік, який отримав травми під час падіння з висоти, сьогодні буде переведений з реанімації в загальну палату відділення політравми. Він у свідомості, розмовляє, самостійно харчується.

Сьомий потерпілий переведений для подальшого лікування та реабілітації в Інститут патології хребта та суглобів ім. Н. Ситенка.

Нагадаємо, 8 січня 2014 р. на заводі "Хартрон" виникла пожежа в п'ятиповерховому виробничому приміщенні, яке орендує на території заводу Харківська ювелірна фабрика. В результаті пожежі загинули 8 осіб. Ще 22 людини були врятовані співробітниками ДержНС. Вогнем пошкоджено 4 та 5 поверхи будівлі на площі 250 кв. м. Рятувальники запобігли поширенню вогню на інші поверхи будівлі.