ua en ru

Пожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНС

Пожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНС Фото: ліквідація пожежі в Одесі (odesa.dsns.gov.ua)

Причина пожежі в кафе в Одесі встановлюється

Пожежу у кафе "Пісок" в Одесі, що виникла сьогодні, 13 квітня 2018 року, ліквідовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області.

Як зазначається, пожежа виникла сьогодні, 13 квітня 2018 року, бизько 11 години дня. На місце події були спрямовані пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що існує загроза розповсюдження вогню на розташовану поруч комунальну рятувальну станцію.

"Рятувальники провели розвідку осередку пожежі, забезпечили гасіння вогню та захист рятувальної станції від розповсюдження пожежі. О 11:57 пожежа була локалізована та о 13:06 ліквідована. Внаслідок пожежі кафе на площі 500 м.кв. знищено повністю та частково пошкоджено рятувальну станцію", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок пожежі в кафе в Одесі ніхто не постраждав, причина пожежі встановлюється.

Пожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНСПожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНСПожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНСПожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНСПожежу у кафе в Одесі ліквідовано, - ДСНС

Фото: ліквідація пожежі в кафе в Одесі (odesa.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі виникла пожежа в ресторані "Пісок".