ua en ru

В Одесі на пляжі горить ресторан

В Одесі на пляжі горить ресторан Фото: пожежа в Одесі (forumodua.com)

Пожежі в Одесі присвоєно другий, підвищений ранг

В Одесі сьогодні, 13 квітня 2018 року, виникла пожежа в ресторані "Пісок". Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зокрема, за інформацією місцевого видання "Думська", пожежа виникла на пляжі в районі 13-ої станції Великого Фонтану. Як повідомили виданню правоохоронці, пожежа почалася близько 11:00, на місце пожежі прибули рятувальники.

Пожар

Прямо сейчас на пляже в районе 13-й станции Большого Фонтана в Одессе горит ресторан «Песок». По данным патрульной полиции, возгорание началось около 11:00. На данный момент к месту пожара прибыли спасатели, которые пытаются добраться до горящего помещения. Кроме того, огонь тушат сотрудники ресторана, с помощью насоса качая воду из моря.

Опубліковано Думская ТВ 13 квітня 2018 р.

Крім того, за інформацією видання 048, пожежы в Одесі присвоєно другий, підвищений ранг, через площу вогню і небезпеку поширення пожежі на інші об'єкти.

В Одесі на пляжі горить ресторанВ Одесі на пляжі горить ресторанВ Одесі на пляжі горить ресторанВ Одесі на пляжі горить ресторанВ Одесі на пляжі горить ресторан

Фото: пожежа в Одесі ("Думська")

Крім того, за інформацією "Думської", пожежа почалася в ресторані, після чого вогонь перекинувся на рятувальну станцію, яка знаходиться поруч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі ввечері, 11 квітня, сталася масштабна пожежа, причиною якої послужило горіння покинутої будівлі. Для ліквідації пожежі задіяли 40 рятувальників, 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки ГУ ГСЧС і підрозділи аероподдержкі.