ua en ru

Пожежу в хостелі в Шевченківському районі Києва ліквідовано

Пожежу в хостелі в Шевченківському районі Києва ліквідовано Фото: пожежу в київському хостелі ліквідовано

У ліквідації пожежі брали участь 9 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу ДСНС

Рятувальники ліквідували пожежу в хостелі по вулиці Симона Петлюри в Шевченківському районі Києва. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій столиці в Facebook.

Повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Петлюри 5 надійшло в 13:00.

"До місця виклику негайно були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що в 3-х поверховому житловому будинку виникло загорання покрівлі на площі 400 кв .м. Не гаючи часу, рятувальники одразу ж приступили до гасіння пожежі. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що перекриття будівлі дерев'яні і на момент прибуття перших підрозділів пожежа набула великих розмірів", - повідомляють в ДСНС.

Зазначають, що завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу вдалося локалізувати о 14:52, запобігши при цьому розповсюдженню полум'я на розташовані поруч будівлі та о 15:20 ліквідувати.

Під час гасіння пожежі рятувальники врятували жінку з другого поверху будівлі.

У ліквідації пожежі брали участь 9 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Під час гасіння пожежі в житловому будинку врятовано жінку 8 травня о 13:00 до оперативно-координаційного центру ГУ ДС...

Опубліковано Головне управління ДСНС України в м. Києві 8 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у Шевченківському районі загорівся хостел.