ua en ru

У Києві в Шевченківському районі загорівся хостел

У Києві в Шевченківському районі загорівся хостел Фото: у Києві загорівся хостел

Людей з будівлі евакуювали, постраждалих та загиблих немає

У Києві в Шевченківському районі на вулиці Петлюри загорівся хостел. Працівники хостелу припускають, що пожежа могла виникнути через проблеми з електромережею, передає телеканал "112 Україна".

"Триває гасіння пожежі (станом на 14:36), працюють пожежники, щоб ліквідувати її. Бачимо, що дуже багато диму, пожежу остаточно не погашено. Пожежники по сходах лізуть в полум'я. Це будівля поблизу вокзалу. Тут є кілька закладів харчування, на другому поверсі розташовується хостел, на третьому - офіси. Загоряння виникло в одному з офісних приміщень. Працівники припускають, що це могла бути проблема з електромережею", - зазначають у повідомленні.

Також повідомляється, що людей з будівлі евакуювали, постраждалих та загиблих немає.

"Людей з будівлі евакуювали. Всі чекають на вулиці. Постраждалих, загиблих немає. Тут організовано штаб ДСНС", - повідомила кореспондент телеканалу.

Пізніше стало відомо, що загоряння вдалося локалізувати

"Продовжують ліквідацію пожежі. Вдалося локалізувати загоряння. Зараз воно складає близько 200-300 кв. м. досі димить, туди піднімаються пожежники", - додає телеканал.

Нагадаємо, за тиждень в Україні на пожежах загинуло 16 осіб, на воді - 19. Протягом тижня ліквідовано 1 838 тис. пожеж, врятовано на пожежах 67 осіб