ua en ru

Пожежа в дитячому таборі в Одесі: прокуратура проводить ряд обшуків

Пожежа в дитячому таборі в Одесі: прокуратура проводить ряд обшуків Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Прокуратура вилучає документи про введення табору "Вікторія" в експлуатацію

Прокуратура проводить обшуки в департаменті освіти міськради Одеси, районному відділі ДСНС та райадміністрації по справі про пожежу в дитячому таборі "Вікторія". Про це у Facebook повідомив радник начальника поліції Одеської області Руслан Форостяк.

"Прокуратура проводить обшуки в районному відділі ДСНС, райадміністрації та департаменті освіти міськради. Вилучають, зокрема, документи про введення в експлуатацію "Вікторії" в рамках слідчих дій по впровадженню, відкритому за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України за фактом трагедії у "Вікторії", - повідомив Форостяк.

#Прокуратура проводить обшуки в районному відділі ДСНС, райадміністрації та департаменті освіти міськради. Вилучають, зо...

Опубліковано Ruslan Forostyak 18 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив главі МВС Арсену Авакову сформувати групу для розслідування пожежі в Одесі. Відзначимо, в результаті пожежі в таборі "Вікторія" загинули три дитини. У зв'язку з трагедією в місті проведуть перевірку шкіл і лікарень.