ua en ru

Гройсман доручив Авакову сформувати групу для розслідування пожежі в Одесі

Гройсман доручив Авакову сформувати групу для розслідування пожежі в Одесі Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив, що Аваков та Князєв мають сформувати групу з кращих слідчих для розслідування трагедії

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив главі Міністерства внутрішніх справ України Арсену Авакову сформувати групу слідчих для розслідування пожежі в дитячому таборі в Одесі. Про це Гройсман написав у Facebook.

Так, за словами Гройсмана, Аваков та глава Нацполіції Сергій Князєв мають сформувати групу з кращих слідчих для розслідування трагедії.

"Усі, хто винен у загибелі дітей в Одесі, мають понести жорстке покарання, назалежно від посад. Я вчора дав доручення міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і голові Національної поліції Сергію Князєву сформувати групу з кращих слідчих, яка має виїхати невідкладно на місце, встановити усі обставини цієї трагедії і виявити усіх, чиї дії чи бездіяльність до неї призвели", - написав він.

Усі, хто винен у загибелі дітей в Одесі, мають понести жорстке покарання, назалежно від посад. Я вчора дав доручення М...

Опубліковано Volodymyr Groysman 18 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після трагічної пожежі в дитячому таборі в Одесі в Києві планують перевірити всі заклади освіти та дитячі установи на дотримання правил пожежної безпеки.