ua en ru

Потреби в евакуації населення через вибухи в Донецькій області немає, - Жебрівський

Потреби в евакуації населення через вибухи в Донецькій області немає, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com)

На місці пожежі у військовій частині в Донецькій області працює 280 представників різних служб

Необхідності евакуації місцевого населення через пожежу на території війської частини в Донецькій області немає. Про це повідомив голова Донецької військо-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Уламки від снарядів частково летять у бік селища. Люди перебувають у підвалах. Необхідності евакуації місцевого населення немає. Селище відключено від газу, але підключене до електропостачання. На місці розгорнуто штаб - представники ДСНС, поліція, керівництво сектору М, військова прокуратура. Загалом на місці працює 280 представників різних служб та 53 одиниці техніки", - написав Жебрівський.

Він уточнив, що інформація про постраждалих не надходила.

Поблизу селища Новоянісоль сталася надзвичайна подія: загорілися склади з боєприпасами. Як доповідають мені рятувальни...

Опубліковано Павлом Жебрівським 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, вибухи сталися на складах боєприпасів у районі села Малоянісоль Нікольського района Донецької області. На місце прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Поліцейські оточили небезпечний район. Станом на 18:20 вибухи припинилися.

У Міноборони уточнили, що близько 15:00 біля населеного пункту Новоянисоль під час пожежі на сільськогосподарських полях відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі.