ua en ru

Споживачі Харківської обл. розрахувались за спожиту електроенергію на рівні 95,4% за І квартал 2011 р., - В.Без'язичний

У ході селекторної наради начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Василь Без'язичний зазначив, що споживачі Харьківської обл. за І квартал 2011 р. розрахувалися за спожиту електроенергію на рівні 95,4%. Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.
"Повністю розрахувалися за спожиту електроенергію Південна залізниця, сільхозпспоживачі та теплопостачальні підприємства області. Частково сплатили за спожиту електроенергію ряд промислових підприємств регіону - 97,6%", - зазначив В.Без'язичний.
Також він підкреслив, що за січень-березень 2011 р. станом на 1 квітня 2011 р. організації та установи, що фінансуються з місцевих бюджетів, сплатили в цілому 92,2% спожитої електроенергії. У тому числі м. Харків - 92,0%, районні бюджети - 95%, обласний бюджет - 83%. "На сьогодні здійсненні платежі в повному обсязі", - підкреслив він.
У І кварталі 2011 р. середні показники рівня розрахунків за електричну енергію склали: по районах області 97,3%; по містах обласного значення - 99,1%.