ua en ru

Poste Italiane і ICCREA мають намір придбати один з підрозділів UniCredit

Державна поштова служба Італії Poste Italiane S.p.A. і фінансовий холдинг ICCREA Holding S.p.A. зацікавлені у придбанні одного з підрозділів італійської банківської групи UniCredit, передає РБК.

Як повідомляється, об'єктом інтересу компаній є банк UniCredit MedioCredito Centrale S.p.A., що надає банківські продукти юридичним особам, включаючи такі послуги, як факторинг, лізинг і структуроване фінансування. Про це йдеться в поширених сьогодні матеріалах UniCredit. Сума можливої угоди не повідомляється.

Разом з тим Poste Italiane і ICCREA вже почали проведення due diligence даного підрозділу італійської банківської групи для визначення вартості угоди.

UniCredit - найбільший банк Італії за величиною сукупних активів. Це один з найбільших банків Європи, який веде діяльність в 22 країнах - в Західній Європі (Італія, Німеччина і Австрія), Центральній і Східній Європі, а також в СНД - з використанням своєї мережі, що включає більше 10 тис. відділень. Чистий прибуток UniCredit в II кварталі 2010р. знизилася на 70% - до 148 млн євро проти 490 млн євро роком раніше.