ua en ru

Постачальник військової техніки Lockheed Martin планує скоротити 4 тис. робочих місць

Постачальник військової техніки з США Lockheed Martin планує скоротити 4 тис. робочих місць, а також закрити і об'єднати ряд виробничих об'єктів. Про це повідомила прес-служба компанії, передає телеканал "Росія 24".

Компанія змушена піти на такий крок на тлі зниження витрат уряду США. -секвестрування бюджету в першу чергу вдарило по військовим витратам.

"В умовах скорочення бюджетних витрат в США і ускладнні світового ландшафту у сфері безпеки, ці заходи необхідні для забезпечення майбутнього нашого бізнесу", - йдеться в заяві компанії.

До середини 2015 року компанія планує згорнути виробничу діяльність в місті Ньютаун в штаті Пенсільванія, місті Акрон в штаті Огайо, місті Гудієр в штаті Арізона і в місті Горізон в штаті Техас, також будуть згорнуті роботи в чотирьох будівлях штаб-квартири, що знаходиться в місті Саннівейл в штаті Каліфорнія. Закриття виробництв в цих місцях призведе до скорочення 2 тис. робочих місць.

Lockheed Martin Corporation - американська компанія, що спеціалізується в галузі авіабудування, авіакосмічної техніки, суднобудування, автоматизації поштових служб та аеропортової логістики. Число співробітників по всьому світу становить 130 тис. осіб. В даний час посаду президента, голови та генерального директора корпорації займає Роберт Стівенс.