ua en ru

Посольство США вимагає розслідування вбивства журналіста Комарова

Посольство США вимагає розслідування вбивства журналіста Комарова Фото: посольство США в Україні (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

У Посольстві США висловили співчуття через смерть журналіста

Посольство США в Україні очікують ретельного розслідування нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова. Про це повідомляє прес-служба посольства у Facebook.

У Посольстві США висловили співчуття через смерть журналіста.

"Ми глибоко засмучені звісткою про смерть черкаського журналіста Вадима Комарова і ми солідарні з українським народом в очікуванні ретельного, прозорого розслідування нападу на нього", - йдеться у повідомленні.

Посольство США вимагає розслідування вбивства журналіста Комарова

Нагадаємо, у поліції заявили, що розголосять частину матеріалів кримінальної справи щодо вбивства черкаського журналіста. Наразі у слідства три основні версії вбивства Комарова - це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів.

Нагадаємо, Комарова жорстоко побили 4 травня 2019 року у Черкасах. Тоді в поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Сьогодні стало відомо про смерть журналіста Вадима Комарова.