ua en ru

Порядок в центрі Києва забезпечують 3,5 тис. правоохоронців

Порядок в центрі Києва забезпечують 3,5 тис. правоохоронців Фото: Артем Шевченко (УНІАН)

У поліції закликали адекватно сприймати підвищені заходи безпеки

Порядок у центрі Києва забезпечують 3,5 тис. правоохоронців. Про це повідомив спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко в Facebook.

"Поліція й Національна гвардія чисельністю 3,5 тис. забезпечують публічний порядок і безпеку в урядовому кварталі і безпосередньо під Верховною Радою. Не дивуйтеся і адекватно сприймайте підвищені заходи безпеки, зокрема, рамки металошукачів. Після кривавого 31 серпня 2015 року, коли від гранати загинуло четверо гвардійців-строковиків, їх встановлюють на всіх масових заходах", - підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, колишній президент Грузії, екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що акція в Києві сьогодні, 17 жовтня, буде "в рамках закону".

У той же час Служба безпеки України заявила, що попередила протиправні наміри здійснити провокації в ході масових акцій протесту в Києві 18 жовтня.

У СБУ відзначили, що затримані напередодні в ході спецоперації по запобіганню провокацій в Києві причетні до "Руху нових сил", лідером якого є Саакашвілі.

Сам політик заперечує заяву правоохоронців.