ua en ru

У Києві силовики оточили урядовий квартал, - нардеп

У Києві силовики оточили урядовий квартал, - нардеп Фото: ВРУ (РБК-Україна)

Будівля парламенту оточена подвійним ланцюгом Нацгвардії і поліції

У Києві співробітники Національної гвардії та Національної поліції оточили урядовий квартал. Про це народний депутат від партії "Блок Петра Порошенко" Мустафа Найєм повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Доброго ранку. Весь квартал оточений щитами. Прохід на площу Конституції тільки через рамки. Будівля парламенту оточена подвійним ланцюгом Нацгвардії і поліції", - написав Найєм.

Доброго ранку. Весь квартал оточений щитами. Прохід на площу Конституції тільки через рамки. Будівля парламенту оточена подвійним ланцюгом нацгвардії і поліції.

Опубліковано Mustafa Nayyem 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше колишній президент Грузії, екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що акція в Києві сьогодні, 17 жовтня, буде "в рамках закону".

Раніше, Служба безпеки України попередила протиправні наміри здійснити провокації в ході масових акцій протесту в Києві, які заплановані на 17 жовтня 2017 року.

Наголошується, що затримані напередодні в ході спецоперації щодо запобігання провокацій у Києві причетні до "Руху нових сил", лідером якого є Саакашвілі.

Проте сам Саакашвілі заперечує заяви правоохоронців про затримання прихильників партії "Рух нових сил", які готували збройні провокації в Києві.