ua en ru

Порядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронців

Порядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронців Фото: правоохоронці забезпечують порядок у центрі Києва (mvs.gov.ua)

Біля Верховної Ради проходить марш "проти олігархів"

У Києві близько 1,5 тис. правоохоронців забезпечують правопорядок в ході проведення акції "Марш сили нації "За Україну без олігархів". Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Працівники поліції і військовослужбовці Національної гвардії України будуть нести службу в місцях масового перебування людей, де в основному і планується проведення заходів. На цій території частково обмежать рух автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

Також в центрі міста буде збільшено кількість піших патрулів, будуть працювати кінологи зі службовими собаками та фахівці вибухотехнічної служби.

Порядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронцівПорядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронцівПорядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронцівПорядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронцівПорядок у центрі Києва забезпечують близько 1500 правоохоронців

Фото: правоохоронці забезпечують порядок у центрі Києва (mvs.gov.ua)

Нагадаємо, у центрі Києва 3 квітня 2018 року проходить акція "Марш сили нації "За Україну без олігархів".

Так, акція організована представниками націоналістичних політичних сил ВО "Свобода", "Правий сектор" і "Національний корпус". Близько 5 тис. учасників націоналістичних рухів зібралися на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" і пішли маршем до Кабінету міністрів, Верховної ради та Адміністрації президента. Зазначимо, що вулиця Грушевського повністю перекрита від Європейської площі до Кабінету міністрів.