ua en ru

Португалія - Уельс: Роналду виводить свою команду у фінал Євро-2016

Португалія - Уельс: Роналду виводить свою команду у фінал Євро-2016 Фото: Португалія - Уельс звіт про матч

Став відомий перший фіналіст Євро

На Євро-2016 було зіграно перший півфінал між збірними Португалії та Уельсу.

Португалія - Уельс 2:0
Голи:
Роналду, 50, Нані, 53
Португалія: Руї Патрісіу, Седрік, Алвеш, Фонте, Геррейру, Жоау Маріу, Данило, Санчеш (Гомес, 73), Сілва (Моутіньо, 79), Нані (Куарежма, 87), Роналду
Уельс: Хеннессі, Гантер, Честер, А. Вільямс, Коллінз (Виллиамс, 66), Тейлор, Аллен, Ледлі (Воукс, 58), Д. Вільямс, Бейл, Робсон-Кан (Черч, 63)

Команди розпочали гру досить активно. Обидва колективи не соромилися ходити в атаку, але при цьому, оборона грала на порядок вище атаки. Намагався знайти загострення Роналду, але його якісно накрив Коллінз.

Найнебезпечнішим моментом першого тайму став несподіваний розіграш низом кутового, після якого вище воріт з центру штрафного пробив Бейл.

На початку другого тайму у Португалії вдалися дві атаки. Спочатку після розіграшу штрафного і подачі точно пробив головою Роналду. А незабаром Кріштіано невдало пробив з лінії штрафного, але м'яч полетів ноги Нані, який і переправив у сітку воріт.

Додамо, що свого суперника по фіналу збірна Португалії дізнається після матчу Німеччина - Франція, який відбудеться вже 7 липня. А фінальний поєдинок турніру відбудеться в Парижі 10 числа.