ua en ru

Португалія - Ісландія 1-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Португалія - Ісландія 1-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Португалія - Ісландія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Португалія - Ісландія. Онлайн-трансляція матчу Португалія - Ісландія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Сьогодні на Євро свій перший матч проведе Кріштіано Роналду і його збірна Португалія, суперником якої будуть здивували всіх ісландці.

14 червня, 22:00
Сент-Етьєн, "Жоффруа Гішар"
Португалія - Ісландія 1:1
Гол: Нани, 31 - Бьярнасон, 51
Португалія:
Патрісіу — Виейринья, Пепе, Р. Карвальо, Геррейро — Данило Перейра, Жоау Маріу, Жоау Моутіньо, Андре Гомеш — Нані — Роналду.
Ісландія: Халльдоурссон — Севарссон, Р. Сігурдссон, Арнасон, Скуласон — Р. Сігурдссон, Гуннарссон, Гудмундссон, Бьярнасон — Сігторссон, Бодварссон.

Збірна Португалії зіткнулася з певними труднощами у відборі на Євро-2016. Але зі зміною тренера Бенту Сантуша, який зміг повернути в португальську команду впевненість, все стало на свої місця. На турнірі португальці не вважаються фаворитами турніру, але і можливість їх успіху не варто заперечувати. Адже, Роналду є тільки в Португалії.

Лідер команди і "Реала" достатньо забивав у чемпіонаті Іспанії, але у великих матчах не особливо відзначався. Тим не менш, його "Реал" виграв Лігу Чемпіонів. А такі перемоги заряджають неймовірною енергією гравців. Так що, гра Крішті на Євро повинні бути на висоті.

Правда, може бути не в грі з ісландцями. Команда-сюрприз відбору, зроблена данцем Лагербеком і ведена талановитим Сигурдссоном, залишається "темною конячкою" турніру. Вони можуть, як продовжити дивувати всіх, так і повністю провалити турнір. Для Ісландії вже сам вихід на Євро - це свято.

Португалія - Ісландія 1-1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016
Фото: Ларс Легерберк

Головний тренер збірної Ісландії Ларс Легерберк:

"В Португалії є футболісти, які є одними з кращих в світі. Але вони також чудові актори. Ми вже бачили кілька португальських фільмів. Наприклад, в недавньому фіналі Ліги чемпіонів. Пепе взагалі міг би працювати в Голлівуді. Така поведінка не вітається. Сподіваюся, що за таке карати після матчу, переглянувши відео".