ua en ru

Порошенко обговорив з коаліцією зміни до Конституції і вибори, - Березюк

Порошенко обговорив з коаліцією зміни до Конституції і вибори, - Березюк Фото: Олег Березюк

Депутати і Президент спілкувалися три з половиною години

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з фракціями парламентської коаліції обговорив питання проведення антитерористичної операції (АТО), внесення змін до Конституції України та проведення місцевих виборів. Про це заявив голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Три з половиною години вона (зустріч - ред.) тривала. Ми говорили дуже відверто, чесно, по суті, про АТО, будівництво фортифікаційних споруд. Хочу вам сказати, що цю об'єктивну інформацію, яку ми ввезли з поля очима, вухами і руками наших депутатів, вона співпадає з тією інформацією, яку має Президент. Президент в деталях володіє цією інформацією і пояснює, і розказує, як ми будемо разом це долати", - повідомив Березюк.

Також, за його словами, депутати і Президент обговорили зміни до Конституції та баланс влади, який треба встановити, щоб влада "якісно функціонувала, а не тягнула ковдру".

"Також думка Президента співпадає з думкою "Самопомочі" - вибори в жовтні тому, що в містах і селах сидять регіонали, які посідали там ще 5-7 років тому. Друге питання є - це вибори за пропорційними відкритими списками",- повідомив лідер "Самопомочі".

Нагадаємо, вчора, 12 травня 2015 р., лідери коаліції зустрічалися з Порошенком.