ua en ru

Порошенко заявив про відсутність загроз для існування "ПриватБанку"

Порошенко заявив про відсутність загроз для існування "ПриватБанку" Фото: Петро Порошенко розповів про контакти з Коломойським і Ахметовим

Президент розповів про зустріч з Ігорем Коломойським

На сьогоднішній день ніяких загроз існуванню "ПриватБанку" немає. Про це заявив президент України Петро Порошенко на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ніяких загроз існуванню "ПриватБанку" немає, ліквідність достатня і мова (на зустрічі з власником банку Ігорем Коломойським, - ред.) йшла про те, щоб виконувати нормативи НБУ", - зазначив Порошенко.


Також він розповів про свої контакти з українськими олігархами.

"За два роки президентства я в АПУ бачився з Ахметовим (Рінатом Ахметовим, - ред.), може, два рази. Ахметов, я точно це знаю, частіше відвідував АПУ і зустрічався з іншими особами. З Коломойським я бачився частіше, особливо тоді, коли він був головою ОДА. З Коломойським останнє питання, яке ми обговорювали, це була ліквідація податкової заборгованості та обговорення питання ліквідності "ПриватБанку"... Позиція по Ахметову стосувалася запрошення на матч фіналу кубка України з футболу, - ред.). Я прийняв це запрошення, на матч не поїхав, тому що були інші події", - додав Порошенко.

Нагадаємо, Луценко передав в НАБ справи, в яких фігурують Кучма, Пінчук і Коломойський.