ua en ru

Порошенко заявив, що абсолютно не довіряє Путіну

Порошенко заявив, що абсолютно не довіряє Путіну Фото: Петро Порошенко

Президент зауважив, що варто бути готовими до відновлення бойових дій у будь-яку мить

Президент України Петро Порошенко зазначив, що абсолютно не довіряє лідеру Росії Володимиру Путіну. Відповідну заяву він зробив в ході зустрічі з командирами бойових підрозділів Збройних сил України.

"Але ми свідомі того, що бойові дії можуть відновитися в будь-яку мить. І підтримка високого бойового духу, високої дисципліни і високої боєготовності - це наша з вами відповідальність... Чому?.. Я абсолютно не довіряю Путіну, я абсолютно не довіряю його маріонеткам, я абсолютно не довіряю їх обіцянкам. І ми маємо з вами захистити Україну", - підкреслив Порошенко.

Президент зауважив, що наразі Україна має бути готова до найгіршого сценарію розвитку подій на Донбасі. "Борючись за кращі, максимально сприятливі для нас умови політико-дипломатичного врегулювання, я можу сказати відверто - кожну мить ми маємо бути готові до найгіршого", - зазначив голова держави.

Нагадаємо, на думку президента, День захисника України, який відзначається 14 жовтня, буде асоціюватися з учасниками антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.