ua en ru

Порошенко у Вашингтоні отримав нагороду "Громадянина світу"

Президент України Петро Порошенко отримав у Вашингтоні престижну нагороду "Громадянина світу" (Global Citizen Award) авторитетної неурядової організації "Атлантична рада США".

Президент України Петро Порошенко отримав у Вашингтоні престижну нагороду "Громадянина світу" (Global Citizen Award) авторитетної неурядової організації "Атлантична рада США". Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави української держави.

Як повідомляється, під час виступу перед міжнародною експертною аудиторією Атлантичної ради США Порошенко зазначив, що присвячує цю нагороду тим, хто віддав своє життя у боротьбі за свободу і демократію.

Також Президент України наголосив, що для України зараз дуже важлива підтримка США.

"Україна під загрозою. Наш ворог - сильний і краще підготовлений. Але з вашою підтримкою та силою духу ми переможемо в цій битві, бо правда на нашому боці", - заявив Президент.

"Нам потрібна консолідована підтримка наших партнерів, щоб відбити атаку на наш суверенітет і територіальну цілісність", - додав він.

Порошенко відповів на запитання членів Атлантичної ради США.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 18 вересня виступив перед Конгресом США. В рамках візиту в США відбулася зустріч Порошенка з Президентом США Бараком Обамою у Вашингтоні.

17 вересня Порошенко відвідав з робочим візитом Канаду.