ua en ru

Порошенко затвердив склад української делегації на форумі ОБСЕ щодо безпеки

Порошенко затвердив склад української делегації на форумі ОБСЕ щодо безпеки Фото: Петро Порошенко

Глава МЗС має право залучати для забезпечення роботи делегації радників, експертів, технічних представників

Президент України Петро Порошенко затвердив склад української делегації, що братиме участь у форумі ОБСЄ із співробітництва в галузі безпеки. Про це йдеться в указі президента №51/2016 від 16 лютого 2016 року.

"Утворити делегацію України для участі в переговорах у рамках форуму ОБСЄ із співробітництва в галузі безпеки, Спільної консультативної групи, створеної за Договором про звичайні збройні сили в Європі, та Консультативної комісії з відкритого неба, створеної за Договором з відкритого неба (лютий - грудень 2016 року, м. Відень, Республіка Австрія)", - йдеться у тексті указу.

Зокрема, до складу делегації увійшли постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Прокопчук, якого призначено главою делегації, заступник міністра Кабміну Роман Греба, в.о. начальника Управління верифікації Генштабу ЗСУ Андрій Гудзь, експерт СБУ Сергій Левченко.

"Дозволити міністрові закордонних справ України залучати для забезпечення роботи делегації радників, експертів, технічних представників", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко своїм указом затвердив Річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2016 рік.