ua en ru

Порошенко приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з Ізраїлем, - Клімкін

Порошенко приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з Ізраїлем, - Клімкін
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що Президент України Петро Порошенко приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з Ізраїлем та єврейською громадою України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що Президент України Петро Порошенко приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з Ізраїлем та єврейською громадою України. Про це він заявив під час свого візиту в Ізраїль, передає прес-служба МЗС.

"Під час розмов Павло Клімкін наголосив, що Президент України Петро Порошенко приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з Державою Ізраїль та єврейською громадою України", - йдеться в повідомленні.

У ході зустрічей сторони обговорили плани подальшого розвитку українсько-ізраїльських відносин у політичній, торговельно-економічні та культурно-гуманітарній сферах, а також ситуацію в сфері безпеки.

Крім того, Клімкін відвідав громадян України, які отримали важкі поранення під час подій на Майдані і антитерористичної операції, і в даний час знаходяться на лікуванні в ізраїльській клініці.

Нагадаємо, під час візиту була досягнута домовленість про проведення в 2015 р. Днів української культури в Ізраїлі і Днів ізраїльської культури в Україні.