ua en ru

Порошенко точно піде на президентські вибори, - Луценко

Порошенко точно піде на президентські вибори, - Луценко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Юрій Луценко розповів про плани Порошенка на майбутні вибори

Чинний президент України Петро Порошенко точно буде балотуватися на другий термін. Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, в ході передвиборної кампанії Порошенко буде записувати до своїх заслуг відновлення Збройних сил, створення антипутінського міжнародного фронту, кроки по інтеграції до ЄС і НАТО. Він також зазначив, що вірить в можливу перемогу Порошенка на виборах.

"Петро Олексійович точно піде на президентські вибори, і точно буде пропонувати обрати його президентом для продовження його місії з головних функцій глави держави", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна з посиланням на джерела писало, що Порошенко оголосить про намір йти на другий термін не раніше 24 серпня.

Відзначимо, нещодавно колишній партнер одіозного американського політтехнолога Пола Манафорта Рік Гейтс заявив, що Манафорт допомагав Петру Порошенку під час президентської кампанії 2014 року. В Адміністрації президента України підтвердили наявність контактів з Манафортом, який до Майдану лобіював інтереси Партії регіонів і Віктора Януковича.

Регулярне оновлення новин з виборів президента України в 2019 році - читайте на РБК Україна.