ua en ru

Порошенко сьогодні відвідає Луганську область

Порошенко сьогодні відвідає Луганську область Фото: Петро Порошенко

Президент, можливо, представить голову Луганської ОДА

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 22 липня, відвідає Луганську область з робочою поїздкою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"У середу, 22 липня, Президент України Петро Порошенко здійснить робочу поїздку в Луганську область", - йдеться в повідомленні.

Деталі робочої поїздки в Луганську область поки не розголошуються. Ймовірно, сьогодні Порошенко представить нового голову Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганської ОДА може очолити волонтер Георгій Тука.

При цьому в коментарі каналу "112 Україна" сам Лою зазначив, що погодиться очолити Луганську ОДА, якщо йому надійде пропозиція.

"Якщо я багато років бажаю зробити зміни в країні, то, врешті-решт, якщо надійде така пропозиція, я знаю, що мої друзі мене підтримають, і ми зробимо потужну команду, як одеську. І будемо працювати", - зазначив він.

Зазначимо, що ще вчора Георгій Лою у своєму Facebook побічно підтвердив, що він може очолити Луганську облдержадміністрацію.

"Останнє нараду закінчено. Можна і поснідати. Заодно і вивчити Закон про військово-цивільних адміністраціях!", - написав волонтер.

01:30. Последнее совещание окончено. Можно и позавтракать... )))Заодно и изучить Закон о военно-гражданских администрациях!

Posted by George Tuka on 20 Июль 2015 г.

У той же час Порошенко на цьому тижні мав розглянути три кандидатури на посаду глави Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА), однак імена кандидатів він не повідомив.