ua en ru

Порошенко вважає рішення Путіна про скасування використання військ першим практичним кроком РФ щодо врегулювання ситуації на Донбасі

Президент України Петро Порошенко вважає рішення Президента Росії Володимира Путіна про скасування використання російських військ першим практичним кроком РФ щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Президент України Петро Порошенко вважає рішення Президента Росії Володимира Путіна про скасування використання російських військ першим практичним кроком РФ щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України вважає звернення Володимира Путіна до Ради Федерації щодо скасування рішення про використання військових сил РФ на території України від 1 березня 2014 р. першим практичним кроком після офіційної підтримки Президентом Росії мирного плану України з врегулювання ситуації на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Водночас глава держави звернувся до голови Верховної Ради Олександра Турчинова з пропозицією обговорити з головою Ради Федерації Валентиною Матвієнко можливість розгляду цього питання на найближчому засіданні верхньої палати парламенту Росії.

Зазначимо, раніше сьогодні Президент Росії Володимир Путін звернувся до Ради Федерації Російської Федерації (РФ) з пропозицією скасувати дозвіл на використання армії в Україні.