ua en ru

Порошенко та керівництво General Electric обговорили питання стратегічного співробітництва

Порошенко та керівництво General Electric обговорили питання стратегічного співробітництва Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент провів переговори з керівництвом американської компанії

Президент України Петро Порошенко і виконавчий директор американської компанії General Electric Transportation Рафаель Сантана обговорили питання стратегічного співробітництва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента.

Повідомляється, що сторони констатували зацікавленість у зміцненні співпраці між ПАТ "Укрзалізниця" і General Electric Transportation щодо оновлення парку локомотивів, а також розвитку і модернізації залізниці у відповідності з міжнародними стандартами.

Порошенко також заявив про готовність сприяти співпраці з General Electric для зміцнення транспортного, транзитного та експортного потенціалу України. Крім того, сторони обговорили питання стратегічного співробітництва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін домовився з компанією з США про оновлення рухомого складу "Укрзалізниці". Виконання першої фази проекту передбачає поставку 30 локомотивів у вересні 2018 року.