ua en ru

Порошенко розповів, чому не прибув на допит особисто

Порошенко розповів, чому не прибув на допит особисто Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Сьогодні в Оболонському районному суді міста Києва розпочався допит Порошенка у справі Януковича

Президент України Петро Порошенко пояснив, чому він не прибув до суду свідчити особисто. Про це в залі Оболонського суду Києва у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича повідомив свідок сторони обвинувачення Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не думаю, що це входить у вашу компетенцію як адвоката, але я розкрию деякі деталі свого графіка. Сьогодні вранці відбулися наради за законом про реінтеграцію Донбасу. Завершилося у 13:40, згідно з рішенням суду, в 14 годин я повинен був свідчити. Далі передбачено 15:30 інші заходи", - сказав президент.

Нагадаємо, сьогодні в Оболонському районному суді міста Києва почався допит Петра Порошенка в режимі відеоконференції у справі за держзраді Віктора Януковича.

Перед початком допиту Порошенко сторона захисту Януковича в черговий раз заявила про необхідність перенесення засідання і важливість особистої присутності Порошенко в суді. Допит почався з питання про мету поїздки Порошенко в Крим в лютому 2014 року. Зазначимо, Порошенко є останнім свідком обвинувачення у справі про держзраду Януковича.