ua en ru

Порошенко розповів про основні напрямки співпраці з Болгарією

Порошенко розповів про основні напрямки співпраці з Болгарією Фото: Порошенко розповів про основні напрямки співпраці з Болгарією

На болгарських курортах оздоровилися 120 дітей з Донбасу

Президент України Петро Порошенко розповів про основні напрямки співпраці з Болгарією. Про це він сказав в ході спільної прес-конференції з президентом Болгарії.

"Ми обмінялися досвідом, що має зараз Болгарія, і що робиться в Україні… Внаслідок цих реформ ми підвищили інвестиційний клімат - ми чекаємо болгарських підприємців, які зможуть приїхати, почати бізнес і будуть захищені українським законом… Ми домовилися про те, що ми почнемо розробляти спільні інфраструктурні проекти… Домовилися про те що почнемо працювати на запуск залізничного сполучення пасажирського… по низці конкретних проектів, в тому числі в галузі енергетики, військово-технічної співпраці", - розповів Порошенко.


Крім того, голова української держави зазначив, що 18 українських військовослужбовців пройшли реабілітацію в болгарських клініках, а 120 дітей з Донбасу отримали оздоровлення на болгарських курортах.

Нагадаємо, Україна і Болгарія планують ввести безкоштовні багаторазові візи між країнами.