ua en ru

Порошенко представив кандидатів від ЄС у мажоритарних округах Івано-Франківської області

Порошенко представив кандидатів від ЄС у мажоритарних округах Івано-Франківської області Порошенко представив кандидатів (фото: eurosolidarity.org)

Голова партії представив кандидатів в одномандатних виборчих округах

Команда партії "Європейська солідарність" (ЄС) має найкращих кандидатів з-поміж усіх політичних команд України. Про це лідер партії Петро Порошенко заявив в Івано-Франківську під час представлення кандидатів від партії у мажоритарних округах області, повідомляє прес-служба політсили.

"Я наголошую на тому, що команда "Європейської солідарності", яка йде до Верховної ради, має найкращий список і найкращих кандидатів серед усіх учасників виборів. Майже половина з них – ті, хто не були ні в цьому парламенті, ні в уряді, але все своє життя присвятили побудові нашої держави і її захисту: волонтери, добровольці. Це абсолютно правильне поєднання досвіду і свіжої крові", – підкреслив Порошенко.

Він наголосив, що всі проєвропейські виборці повинні об’єднатися навколо захисту надбань останніх років і підтримати найпотужнішу політичну силу, яка точно знає, як досягти членства у ЄС та НАТО – партію "Європейська солідарність".

Голова партії представив кандидатів в одномандатних виборчих округах. У 83 окрузі від партії йде Олексій Петечел, науковець, кандидат юридичних наук, викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

У 84 окрузі "Європейську солідарність" представляє народний депутат Михайло Довбенко. У 86 окрузі йде Остап Дзеса, голова фракції "Солідарності" в обласній раді. У 87 окрузі партію репрезентує Юрій Голіней, депутат обласної ради.

Порошенко зазначив, що три з чотирьох кандидатів в округах Івано-Франківської області від партії ЄС – це представники місцевого самоврядування, адже партія суттєво оновила кадровий склад і робить ставку зокрема й на лідерів місцевих громад.