ua en ru

Порошенко поставив завдання відновити річковий флот

Порошенко поставив завдання відновити річковий флот Фото: Президент України Петро Порошенко

Порошенко відвідав завод "Нібулон" в Миколаївській області

Президент України Петро Порошенко поставив владі завдання відновити річковий флот. Про це Президент заявив у ході робочої поїздки в Миколаївську область і візиту на суднобудівельно-судноремонтний завод "Нібулон", передає прес-служба глави держави.

В ході візиту Порошенка пріянл участь у запуску першого судна та спуску на воду новозбудованих вантажних суден.

"На сьогодні чітко поставлена мною завдання - відновити річковий флот, бо тільки так можна забезпечити зростання експортного потенціалу України і конкурентоспроможності української продукції", - заявив Порошенко.

Порошенко також відзначив необхідність створення сприятливого інвестиційного клімату не тільки для іноземних інвесторів, але й для вітчизняних. "Ми повинні створити всі умови для того, щоб не тільки іноземні інвестори відчули переваги інвестиційного клімату. Ми повинні змінити податкове законодавство, щоб воно стимулювало українських інвесторів інвестувати в розвиток нашого виробництва. Ми повинні зробити все можливе для того, щоб українські промисловці змогли підвищити рівень зарплат виробникам", - заявив глава держави.

Нагадаємо, Петро Порошенко представив майбутнього керівника Одеської митниці - заступника голови Одеської обласної державної адміністрації 26-річну Юлію Марушевскую.