ua en ru

Порошенко представив майбутнього керівника Одеської митниці

Порошенко представив майбутнього керівника Одеської митниці Фото: Петро Порошенко

Новим керівником Одеської митниці стане замгубернатора - 26-річна Юлія Марушевська

Президент України Петро Порошенко представив майбутнього очільника Одеської митниці - замголови Одеської обласної державної адміністрації 26-річну Юлію Марушевську. Голова держави зазначив, що Марушевська приступить до виконання своїх обов'язків з понеділка, 19 жовтня. Відповідну заяву президент зробив, відкриваючи Центр обслуговування громадян в Одесі.

"Красива, дуже активна і ефективна жіночка, дуже добре відома... Кого Одеса сьогодні чекає як керівника митниці - Юлю. Но не ту Юлю, а Юлю Марушевську", - підкреслив Порошенко.

"Незважаючи на те, що вона не має митної освіти, але вона має дуже добрі організаційні здібності. Я можу сказати, що не пізніше понеділка наступного ж робочого дня Одеса отримає нового керівника митниці", - зазначив він.

Порошенко представив майбутнього керівника Одеської митниці

Фото: Петро Порошенко та Юлія Марушевська

Крім того, у ходу виступу Порошенко повідомив про початок будівництва траси "Одеса - Рені", яка, за словами президента, "відродить регіон Бесарабії".

Нагадаємо, у кінці вересня Марушевська подала свою кандидатуру на посаду начальника Одеської митниці Державної фіскальної служби України.