ua en ru

Порошенко доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші

Порошенко доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Режим припинення вогню повинен сприяти просуванню мирного процесу

Збройні сили України будуть дотримуватися оголошеного режиму тиші. Про це йдеться в заяві президента України Петра Порошенка, опублікованій на його сторінці в Facebook.

"Вітаю заяву лідерів Німеччини і Франції з настійним закликом, перш за все, до президента Росії, як країни-агресора і сторони конфлікту, забезпечити дотримання режиму припинення вогню у зв'язку з початком навчального року. Зі свого боку доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші", - заявив президент України.

Вітаю заяву лідерів Німеччини та Франції із наполегливим закликом, передусім, до Президента Росії, як країни-агресора та...

Опубліковано Петром Порошенком 28 серпня 2017 р.

За його словами, ця тема, зокрема, обговорювалася під час наради Порошенко з військовим керівництвом в Краматорську, яка пройшла в понеділок, 28 серпня.

"Режим припинення вогню з нагоди початку навчального року повинен наубти всеосяжного характеру, створивши сприятливі умови для просування мирного процесу з метою відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", - уклав президент.

Нагадаємо, Меркель і Макрон закликали президентів України і РФ припинити вогонь на Донбасі.