ua en ru

Порошенко доручив Мінтрансу та МЗС зробити все для повернення українців з Єгипту

Порошенко доручив Мінтрансу та МЗС зробити все для повернення українців з Єгипту Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко доручив вирівняти графік польотів туроператорів з Єгипту

Президент України Петро Порошенко доручив Мінтрансу зробити всі необхідні кроки для найшвидшого повернення українців з Єгипту. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар глави української держави Святослав Цеголко.

Так, Порошенко доручив вирівняти графік польотів туроператорів з Єгипту.

"Ще в неділю вранці Президент доручив МЗС та Міністру закордонних справ, який зараз перебуває у Єгипті, проконтролювати захист прав українських громадян, які змушені чекати після відпочинку в цій країні, в тому числі сприяти їх безкоштовному розміщенню в готелях. Президент також доручив Мінтрансу зробити всі необхідні кроки для найшвидшого повернення українців, зокрема вирівняти графік польотів туроператорів з Єгипту", - написав він.

Окрім того, Павло Клімкін зазначив, що МЗС України цілодобово працює над тим, щоб допомогти громадянам вилетіти з відпочинку в Єгипті.

Ще в неділю вранці Президент доручив МЗС та Міністру закордонних справ, який зараз перебуває у Єгипті, проконтролювати...

Опубліковано Святославом Цеголком 29 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через відсутність літаків українські туристи не можуть вилетіти з Єгипту, виліт планується на 30 квітня.

27 квітня з технічних причин був затриманий виліт чартерного літака авіакомпанії Yan Air з 215, який повинен був доставити українських туристів з Єгипту до Львова. Також за певних причин не зміг полетіти до України літак авіакомпанії Egypt Air, який був зафрахтований українським авіаперевізником. Всіх пасажирів перевезли в готель Experience Park Land.