ua en ru

Порошенко доручив Держуправлінню справами вийти на прибуткову діяльність в 2015 р

Президент України Петро Порошенко поставив завдання Державному управлінню справами вийти на прибуткову діяльність в 2015 р.

Президент України Петро Порошенко поставив завдання Державному управлінню справами вийти на прибуткову діяльність в 2015 р. Про це сьогодні на брифінгу в Адміністрації Президента заявив глава Державного управління справами Сергій Березенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам вдалося за місяць майже на 100% забезпечити кадрові зміни в рамках Державного управління справами... Ця структура включає в себе більше 44 державних підприємств, які ведуть власну діяльність... Президент України Петро Порошенко поставив переді мною завдання забезпечити прозорість структури. Держуправління справами має перестати бути закритим", - заявив Березенко.

Він зазначив, що в 2004-2009 рр. фінансові показники роботи підприємств у структурі Держуправління справами знизилися майже до критичної точки. Так, за його словами, збитки всіх 44 державних підприємств, які входили в структуру Держуправління справами, у 2009 р. склали близько 40 млн грн, а в 2013 р. збитки склали 48 млн грн.

"Президент поставив завдання, щоб за підсумками 2014 р. ми вийшли на беззбитковість, а в 2015 р. вийшли на позитивний результат, отримавши позитивне сальдо роботи структури", - заявив Березенко.