ua en ru

У Порошенка звинуватили співробітників МЗС Киргизії в роботі на спецслужби РФ

У Порошенка звинуватили співробітників МЗС Киргизії в роботі на спецслужби РФ Фото: Святослав Цеголко вважає, що Киргизія працює на РФ

В Адміністрації вважають, що пранкери змонтували розмову з Порошенком за вказівкою ФСБ

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко заявив, що Міністерство закордонних справ Киргизії за вказівкою російської Федеральної служби безпеки (ФСБ) сприяло розмові Петра Порошенка з пранкерами. Про це він написав на сторінці в Facebook.

За словами прес-секретаря, з розмови вирізали заяви Порошенка, "яких найбільше боїться російська ФСБ". Йдеться про звинувачення з приводу дій Росії і вимоги вивести війська з України.

"Як спецслужби іншої держави змогли це організувати? Розслідування показало, що, на жаль, не обійшлося без участі працівників зовнішньополітичного відомства Киргизстану. Адже вони сприяли організації розмови, надавши контактні телефони Адміністрації Президента Киргизстану. А потім, коли все сталося, кілька днів не відповідали на дзвінки з України", - написав Цеголко.

Я тепер розумію, чому так звані «пранкери» так довго чекали. Вони монтували розмову і ще довше її затверджували у своїх ...

Опубліковано Святославом Цеголком 17 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше на сайті Порошенко з'явилося повідомлення про розмову з президентом Киргизької Республіки Алмазбеком Атамбаєвим. Пізніше в адміністрації Атамбаєва спростували факт розмови.