ua en ru

Порошенко обговорив з прем'єром Франції загрозу "Північного потоку-2"

Порошенко обговорив з прем'єром Франції загрозу "Північного потоку-2" Фото: Петро Порошенко і Едуард Філіп (president.gov.ua)

Порошенко обговорив з Філіпом розвиток відновлюваної енергетики в Україні

Президент України Петро Порошенко обговорив з прем'єр-міністром Франції Едуардом Філіпом загрозу, яку несе проект газопроводу "Північний потік-2" для європейської енергобезпеки. Про це повідомляє прес-служба глави України.

"Порошенко звернув увагу Філіпа на загрози, що спричинить для енергетичної безпеки Європи реалізація проекту газопостачання "Північний потік - 2", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, крім того сторони обговорили перспективи виходу французьких компаній на український ринок для розвитку відновлюваної енергетики, а також шляхи інтенсифікації торговельно-економічного співробітництва між Україною та Францією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Сенату Франції Жерар Ларше заявив про підтримку продовження санкцій у відношенні Російської Федерації (РФ). Ларше також був поінформований про системні порушення мінських домовленостей з боку РФ.