ua en ru

Порошенко сподівається, що коаліція зможе сьогодні домовитися

Президент України Петро Порошенко сподівається, що лідери коаліції зуміють сьогодні домовиться щодо проекту постанови про особливий порядок самоврядування на окремих територіях Донецької і Луганської областей. Про це Порошенко заявив на спільному брифінгу з Президентом Румунії в Києві Клаусом Йоханнісом в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Український парламент є незалежним від президента законодавчим органом, який несе політичну відповідальність за рішення, які він приймає. Мені не відомо про проблеми, які неможливо подолати. Про проблеми ми будемо говорити після результатів голосування. Але я закликаю всіх, і мені приємно, що керівники фракцій коаліції звернулися до мене з проханням про зустріч. Відразу після завершення наших переговорів з моїм румунськими колегами, ця зустріч відбудеться і я дуже сподіваюся, що рішення Верховної Ради буде позитивним", - сказав Порошенко.

агадаємо, лідери коаліції зараз зустрінуться з Президентом України Петром Порошенком щодо внесеного ним законопроекту. На зустрічі також будуть присутні голова Верховної Ради України Володимир Гройсман та секретар РНБО Олександр Турчинов.