ua en ru

Порошенко на прес-конференції в ЦВК пообіцяв посилити обороноздатність і економіку і подолати сепаратизм

Позафракційний народний депутат, який зареєстрований кандидат на пост Президента України Петро Порошенко в ході своєї прес-конференції у Центральній виборчій комісії (ЦВК) пообіцяв посилити обороноздатність та економіку, а також подолати сепаратизм.

Позафракційний народний депутат, який зареєстрований кандидат на пост Президента України Петро Порошенко в ході своєї прес-конференції у Центральній виборчій комісії (ЦВК) пообіцяв посилити обороноздатність та економіку, а також подолати сепаратизм. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Серед передвиборних тез, Порошенко виділив основні, серед яких: посилення обороноздатності України, перешкоджання сепаратизму та федералізму - збереження соборності України, а також створення конкурентоспроможної економіки.

"В економіці не потрібен ні батіг, ні пряник у вигляді необґрунтованих преференцій окремим підприємствам. Я впевнений, що в умовах конкурентної економіки та ефективного інвестиційного клімату ми зможемо на сьогоднішній день побудувати нову країну", - зазначив Порошенко.