ua en ru

Порошенко: не менше 70% українців підтримують вступ до Євросоюзу

Порошенко: не менше 70% українців підтримують вступ до Євросоюзу Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко висловив впевненість у тому, що Україна стане членом Євросоюзу

Не менше 70% українців підтримують ідею вступу до Європейського союзу. Про це в публікації в Facebook до Дня Європи повідомив президент України Петро Порошенко.

"Європа - це вже давно не тільки географічна категорія. Це, насамперед, - спільні цінності незалежності, демократії і поваги до людини та її прав та свобод. І українці, безсумнівно, - європейська нація, яка зробила свій цивілізаційний вибір: не менше 70% наших громадян підтримують ідею вступу України до Європейського союзу", - заявив Порошенко.

Крім того, він висловив упевненість в тому, що Україна стане членом Євросоюзу.

Україна - це Європа

Європа – це вже давно не лише географічна категорія. Це, перш за все, - спільні цінності незалежності, демократії та поваги до людини та її прав і свобод. І українці, без сумніву, - європейська нація, яка зробила свій цивілізаційний вибір: щонайменше 70% наших громадян підтримують ідею вступу України до Європейського Союзу. Впевнений, Україна неодмінно стане членом великої європейської родини! Святкуймо День Європи разом! #УкраїнаЦеЄвропа

Опубліковано Петром Порошенком 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що ініціює розробку цільових програм шефства для країн Європейського союзу над містами Донбасу.