ua en ru

Порошенко задоволений співпрацей з коаліцією, парламентом та урядом

Порошенко задоволений співпрацей з коаліцією, парламентом та урядом Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Глава держави також додав, що не веде жодних розмов про дострокові парламентські вибори

Президент України Петро Порошенко заявив, що задоволений темпами співпраці президента, коаліції, парламенту та уряду. Про це глава держави заявив сьогодні, 28 лютого, у ході прес-конференції у Києві.

"Я задоволений темпами щодо співпраці президента, коаліції, парламенту, уряду. Я вірю в те, що парламент здатний продемонструвати зрушення…і щодо того об'єднання, яке коаліція здатна продемонструвати", - заявив він.

Глава держави також додав, що не веде жодних розмов про дострокові вибори.

"Можу наголосити, що президент обраний на 5 років. Президент може розпустити парламент, але я буду робити все, щоб забезпечити ефективну координацію", - заявив глава держави.

Нагадаємо, в ході прес-конференції Порошенко у відповідь на питання РБК-Україна заявив, що точно не збирається брати участь у парламентських виборах.

"Я не збираюся точно брати участь в парламентських виборах. Питання політичних союзів надважливе, щоб координувати дії уряду, коаліції ... Але у мене є один союзник - український народ. І політичні партії не є моєю порядком", - заявив Порошенко.

Також Порошенко повідомив, що прийме рішення про участь в наступних президентських виборах тоді, коли виборча кампанія буде розпочата.