ua en ru

Порошенко: надзвичайно важливо найближчим часом прийняти закон про антикорупційний суд

Порошенко: надзвичайно важливо найближчим часом прийняти закон про антикорупційний суд Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Наразі до законопроекту про антикорупційний суд подано понад 2 тис. правок

Надзвичайно важливо, щоб найближчим часом був прийнятий закон про антикорупційний суд. Про це заявив президент України Петро Порошенко на брифінгу у Німеччині.

За словами Порошенка, наразі до законопроекту про антикорупційний суд подано понад 2 тис. правок.

"Створення антикорупційного суду не обговорювали (на зустрічі з канцлером Німеччини та президентом Франції, - ред.). Він (законопроект про антикорупційний суд, - ред.) в парламенті і я впевнений в тому, що парламент буде спроможний прийняти, підтримати проект президента, який був внесений. Хоча, зараз там вже біля 2 тис. поправок. Вони (нардепи, - ред.) знайшли собі роботи як мінімум на тиждень. Але, врешті-решт, надзвичайно важливо, щоб закон був прийнятий найближчим часом", - заявив він.

Газотранспортна система України – один із елементів стримування агресії РФ. Проект «Північного потоку-2» становить надзвичайно велику небезпеку не тільки для України, а й геостратегічну та оборонну небезпеку для всієї Європи. І Україна зараз має набагато ширшу підтримку наших міжнародних партнерів у цьому питанні.

Опубліковано Петром Порошенком 10 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розраховує на ухвалення Верховною радою законопроекту про антикорупційний суд (АКС) у травні.