ua en ru

Попов заявив, що не збирається йти у відставку

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов не збирається йти у відставку. Про це він заявив на брифінгу для журналістів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ви що, вважаєте мене безвідповідальною людиною? В час, коли треба активізувати роботу, коли потрібна максимальна віддача, скласти повноваження і піти? І сказати, що мене це не цікавить? Я взяв на себе зобов'язання і я їх виконаю. А відносно того, наскільки я зробив це професійно, наскільки я зорганізував цей процес, це вже оцінку зробить Кабінет міністрів і Президент України. Це їхня оцінка. А мені зараз не соромно за те, що ми провели таку величезну роботу, і сьогодні в повному обсязі забезпечили життєдіяльність міста", - зазначив Попов.

Він також додав, що в умовах критики політичних партій, він знаходиться в нерівній боротьбі.

"Владу критикують всі сьогодні. У нас більше ста політичних партій, і кожна хотітиме балотуватися, чи давати свого кандидату в мери міста, чи в депутатський корпус. А влада представлена в одній особі, в одній команді. Тому у нас зараз дуже не рівні шанси - один проти ста".

Читайте також: Київрада може заслухати звіт Попова 11 квітня