ua en ru

Попов розкритикував роботу "Київенерго" з підготовки до опалювального сезону

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов жорстко розкритикував роботу "Київенерго" з підготовки до опалювального сезону, повідомляє прес-служба КМДА.
"Ніякими боргами чи іншими причинами не можна виправдовувати власні недоробки та бездіяльність", - сказав він під час виїзної наради з проблемних питань підключення будинків до системи теплопостачання.
За словами Олександра Попова, у "Київенерго" було майже півроку на те, щоб привести до ладу тепломережі.
"Багато киян скаржилися, що влітку тривалий час у їхніх домівках не було гарячої води. Ми їх заспокоювали тим, що місто вперше за останні 5 років проводить капітальну реконструкцію тепломереж і варто потерпіти, щоб не було надзвичайних ситуацій узимку. Але до початку опалювального сезону всі ремонтні роботи треба було завершити", - наголосив голова КМДА.
Олександр Попов нагадав, що цього року було підвищено тарифи на опалення та зазначив, що населення має право за вищу плату вимагати та отримувати послуги вищої якості.
"Київенерго" отримала комунальні тепломережі в оренду і має підтримувати їх у належному стані. Це тверда позиція міської влади", - сказав Олександр Попов.