ua en ru

Попов хоче визначити як "надзвичайну"ситуацію з ремонтом доріг

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов хоче ситуацію з ремонтом зруйнованих погодними умовами доріг визначити як "надзвичайну". Про це він заявив сьогодні на розширеному засіданні КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

"Треба виходити якось з ситуації, давайте її визначимо як "надзвичайну", проведемо засідання надзвичайної комісії. Вона така і є насправді, і будемо рухатися вперед в цьому плані", - зазначив Попов.

За словами Попова, він сьогодні порадить голові надзвичайної комісії, своєму заступнику Олександру Мазурчаку скликати засідання комісії. "Олександр Мазурчак є головою такої комісії, і сьогодні я йому пораджу, щоб він провів засідання і розглянув це питання", - додав Попов.

Він також повідомив, що Мазурчак тепер контролюватиме питання експлуатації шляхів. "Ми домовились, що питання, які стосуються комунального господарства, експлуатації шляхів, ремонту будинків і т.д. на цьому етапі буде контролювати Мазурчак. В нього сьогодні працює цей механізм і дуже багато конкретних справ вже зроблено як реагування на ситуацію", - додав Попов.

Читайте також: У Києві в аварійно небезпечному стані знаходиться 98 тис. кв. м дорожнього покриття, - "Київавтодор"