ua en ru

Попов до кінця дня має намір звільнити кілька глав райадміністрацій за невиконаний ремонт дитячих майданчиків

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов до кінця дня звільнить кілька голів районних у місті Києві адміністрацій через невиконання доручення про приведення в порядок дитячих майданчиків у місті. Про це він сьогодні сказав журналістам після апаратної наради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не задоволений звітом, він показує, що у нас є об'єкти, які потрібно терміново або демонтувати і замінити, або відремонтувати. Відповідні рішення я дав, і сьогодні на кінець дня звільню з роботи кілька керівників через невиконання мого розпорядження. 90% об'єктів на сьогодні в нормальному стані і близько 10% вимагають втручання", - сказав Попов.

Всього, за даними Департаменту житлово-комунальної інфраструктури в Києві перебуватиме 4 тис. 741 дитячий майданчик, з яких 4 тис. 607 - у нормальному стані.

"134 дитячі майданчики у незадовільному стані і там проводитися ремонт до 1 липня", - зазначив начальник департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький.

Однак під час наради Попов зазначив, що дає час до 17 червня, щоб відремонтувати потрібні об'єкти, а що не підлягає ремонту - демонтувати та замінити.

"Є питання, які можна пропустити, а є принципові. Це принципове питання... Я даю вам час не до 1 липня, а два тижні. Чи не можете відремонтувати - тоді демонтувати, а потім поставити нові", - підкреслив Попов.

Читайте також: КМДА затвердила перелік ігрових та спортивних майданчиків, на облаштування яких в 2013 р. виділено 10 млн грн