ua en ru

В Японії розбився літак, є загиблі

В Японії розбився літак, є загиблі Фото: SOCATA TBM 700 (wikimedia.org)

Легкомоторний літак прямував в аеропорт міста Фукусіма перед катастрофою

В Японії в центрі острова Хонсю зазнав аварії легкомоторний літак, є загиблі. Про це повідомляє NHK.

"У другій половині дня 14 серпня 2017 року розбився невеликий літак, який вилетів з аеропорту Яо в Осаці в горах села Ямазо в префектурі Нара і прямував в аеропорт міста Фукусіма. Сильно обгорілі тіла двох людей були знайдені біля кабіни", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, Міністерства землі, інфраструктури, транспорту та туризму Японії вважає, що впав легкий турбогвинтовий літак SOCATA TBM 700 французького виробництва.

Так, за повідомленнями місцевої влади, на борту перебували всього дві людини, вони загинули. У плані польоту, який складається перед вильотом, не вказані імена знаходилися на борту людей.

Наголошується, що на місці працюють рятувальники і поліція, яка встановлює особи загиблих і обставини інциденту. Зокрема, компанія по технічному обслуговуванню повідомила, що вранці не було аномалій або несправностей під час дозаправки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що винищувач США F-18 екстрено сів у міжнародному аеропорту Бахрейну через неполадки з двигуном, пілот катапультувався після того, як літак виїхав за межі посадкової смуги.